Schrijf je nu in voor PLAY Sport!

PLAY SPORT

Variëteit tot en met voor deze jubileumeditie. Naast het vertrouwde sporttoernooi in de middag, bewandelen we dit jaar ook een nieuw sportpad. Click Sport & PLAY bundelen krachten en dit zorgt voor een uitdagende en sportieve middag waarbij ook de kinderen tot en met 12 jaar de handen uit de mouwen kunnen steken.

En daarnaast hebben we, zoals jullie van ons gewend zijn, een gezellig sporttoernooi voor jeugd en volwassenen in de middag. 

Welke sporten spelen we?

Click Sport 

In samenwerking met Click Sport hebben we een actief sport & spel programma op poten gezet. Vanaf 12 uur ben je welkom op het Gildeterrein om mee te doen met één van de leuke activiteiten. We spelen Archery Tag & Baseball Fun. 

Archery Tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball met pijl en boog. Actie en spanning gegarandeerd! Baseball Fun is een honkbal variant die afhankelijk van het weer, met of zonder water, gespeeld zal worden. Ben je jonger dan 12 jaar en wil je graag mee doen met deze spellen? Je hoeft je niet in te schrijven voor deze Click & PLAY spellen en kunt op ieder tijdstip inspringen. Kom gezellig langs op zaterdag 12 mei op het Gildeterrein aan de Postelseweg in Eersel.

PLAY Sporttoernooi

Vanaf 15 uur toveren we het sportveld om in een toernooi voor de volwassenen met een jeugdige en sportieve geest. We spelen een combi toernooi van Archery Tag en Honkbal. Archery Tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball met pijl en boog. Actie en spanning gegarandeerd! Meedoen is gratis, graag wel even inschrijven vooraf. Dus roep je team bij elkaar en schrijf je in via het aanmeldformulier.