Gratis entree

De toegang van het festival is geheel gratis!

Enkel voor deelname aan PLAY Smart wordt een bijdrage gevraagd. Daarnaast wordt er door enkele workshops een (hele) kleine bijdrage gevraagd voor het materiaal.

Openingstijden

PLAY festival vindt plaats op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2019.

  • Openingstijden vrijdag 31 mei: 20:00 – 00.00 uur (alleen pub quiz)
  • Openingstijden zaterdag 1 juni: 12:00 – 01.00 uur (festivaldag)

Locatie

PLAY vindt plaats op het Gildeterrein, gelegen aan de Postelseweg in Eersel. Het Gildeterrein is centraal gelegen, achter de markt in Eersel. Klik hier voor een link naar de locatie op Google Maps.

Parkeren

Wij raden aan om te voet of met de fiets naar het festival te komen. Fietsen kunnen geparkeerd worden in de fietsenstallingen op het terrein.

Is de fiets of te voet geen optie? Dan raden we je aan om met het openbaar vervoer te komen! De bus stopt rechts voor de deur van het festival. Klik hier voor actuele tijden.

Kom je toch met de auto? Helaas is het voor ons niet mogelijk om te voorzien in een parkeerterrein. Er is echter voldoende gratis parkeergelegenheid in de straten rondom het festival. Let op dat parkeren aan de Postelseweg niet is toegestaan!

Leeftijd

PLAY is voor iedereen! Er geldt zodoende ook geen minimum leeftijd voor bezoekers. Het festival richt zich op zowel de allerjongste, (jong) volwassenen als ook het ouder publiek. We raden wel aan om kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene het festivalterrein te laten bezoeken.

Consumptiebonnen

Alle consumpties, zowel eten als drinken, worden betaald met behulp van consumptiebonnen. De consumptiebonnen zijn verkrijgbaar op het festivalterrein en kunnen contact of met Pin betaald worden. Een consumptiebon kost 2,50 euro.

Consumptiebonnen kunnen tot 00.45 ingewisseld worden tegen geld.

Het meenemen en nuttigen van eigen consumpties is niet toegestaan.

Geen lockers

Er zijn geen lockers aanwezig op het festivalterrein.

Honden

Honden zijn toegestaan op PLAY mits aangelijnd en geen last tot de andere bezoeker.

EHBO

Er is een EHBO post aanwezig op het festivalterrein. Deze staat prominent in het zicht.