Gratis Entree

De entree van het festival is gratis. Alleen voor deelname aan bepaalde activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. (zie inschrijfformulier PLAY Ball en PLAY Smart).

Openingstijden

PLAY festival vindt plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei 2018.

  • Openingstijden vrijdag 11 mei: 20:00 – 00.00 uur (alleen pub quiz)
  • Openingstijden zaterdag 12 mei: 12:00 – 01.00 uur (festivaldag)

Festivallocatie

PLAY Festival vindt plaats op het Gildeterrein, gelegen aan de Postelseweg in Eersel. Het Gildeterrein is centraal gelegen, achter de markt in Eersel. Klik hier voor een link naar de locatie op Google Maps.

Parkeren

Wij raden aan om te voet of met de fiets naar het festival te komen. Fietsen kunnen geparkeerd worden in de fietsenstallingen op het terrein.

Helaas is het voor ons niet mogelijk om te voorzien in een parkeerterrein. Kom je alsnog met de auto? Volg dan de bewegwijzering naar de parkeerterreinen rondom het festival. Let op: er mag niet naast de weg geparkeerd worden!

Leeftijd

PLAY is voor iedereen! Er geldt dan ook geen minimum leeftijd voor bezoekers. Het festival richt zich op zowel jong, middelbaar als ook het ouder publiek. We raden wel aan om kinderen alleen onder begeleiding van een volwassene het festivalterrein te laten bezoeken.

Geen lockers

Er zijn geen lockers aanwezig op het festivalterrein.

Consumptiebonnen

Alle consumpties, zowel eten als drinken, worden betaald met behulp van consumptiebonnen. De consumptiebonnen zijn verkrijgbaar op het festivalterrein en kunnen contact of met Pin betaald worden.

Consumptiebonnen kunnen tot 00.45 ingewisseld worden tegen geld.

Eigen consumpties

Het is niet toegestaan om eigen eten- en drinkwaren mee te nemen naar het festival. Deze zullen bij de entree ingenomen worden.

Honden op het terrein

Wij raden het niet aan vanwege de muziek maar je mag je hond zeker meenemen naar het festivalterrein. Uiteraard moet deze wel aangelijnd en anderen niet tot last zijn.

EHBO

Er is een EHBO post aanwezig op het festivalterrein.

Vrijwilligers

PLAY Festival is een stichting en werkt enkel met vrijwilligers. Wil jij ook graag je steentje bijdragen in de voorbereiding, op de festivaldagen zelf of met de afbouw? Graag! Stuur een mail naar vrijwilligers@play-festival.nl of schrijf jezelf direct op door hier te klikken.