Menu

Wat is er allemaal te doen!?

Er is zoveel te doen op Play festival dat het bijna onmogelijk is om je niet te vermaken! Zowel voor jong als oud hebben we van alles in petto. Kijk snel wat wij allemaal te bieden hebben door op een van onderstaande links te klikken!

Programma Field Stage

Programma Forest Stage

Kinderactiviteiten

Workshops & activiteiten

De Inwendige mens

Algemene informatie

Toegang & leeftijden

Het festival is geheel gratis toegankelijk. Mensen van alle leeftijden zijn van harte welkom. Wij hebben zo goed mogelijk ons best gedaan om het voor iedere leeftijdsgroep een mooie ervaring te laten zijn.

Tijden

Het festival start om 12.00 uur in de middag en zal doorgaan tot 01.00 uur in de nacht.

Eten & Drinken

Qua drank hebben wij een divers aanbod. Fris, (speciaal)bier, wijn, ranja voor de kleintjes, koffie, thee, je noemt het maar op! PLAY festival biedt op het gebied van eten en drinken voor ieder wat wils. Dit geldt ook voor de vegetarische eter!

Pinnen

Pinnen is mogelijk op het terrein. Dit geldt echter enkel voor het pinnen van consumptiebonnen. Contant geld opnemen is niet mogelijk.

Alcohol- en rookbeleid

Er wordt geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar. Personen vanaf 18 jaar dienen een bandje te halen bij de muntverkoop. Zonder bandje wordt er geen alcohol uitgegeven. Bij constatering dat er alcohol wordt doorgegeven aan personen onder de 18 jaar volgt verwijdering van het terrein. Op het terrein mag overal gerookt worden met uitzondering.

Parkeren

De organisatie voorziet in twee parkings direct gelegen aan het festival terrein. Let op de borden die aangeven waar er geparkeerd kan worden!

Workshops en activiteiten

Voor ieder wat wils Springkussen Soort zoekt soort Puur Buitenkoken Paardje rijden PCK Kledingruilwinkel

PLAY 2017 – Vrijdag 26 en zaterdag 27 mei!

PLAY blijft je verrassen! Na de te gekke editie van 2016 komt PLAY in 2017 terug als een tweedaags festival. Vrijdag 26 en zaterdag 27 mei zijn de data waarop het gildeterrein omgebouwd zal worden tot de kleine culturele vrijstaat die het PLAY festival heet.

De ideeën worden momenteel uitgewerkt en zullen binnenkort allen bekend gemaakt op deze site.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, of volg een van onze social media accounts!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief